Гранули Aller Aqua CLASSIC за шаран,сом

Aller Aqua предлага храни за животновъди за повече от 30 вида риби, включително пъстърва, тилапия, шаран, есетрови лаврак, морски платика и много други. Всеки фураж е адаптиран към специфичните хранителни нужди на всеки вид. Смес от внимателно подбрани суровини и производство, което отговаря на най-високите стандарти за качество, води до фуражи за отглеждане, които осигуряват всички основни хранителни вещества и енергия, необходими за отглеждането на риба.Фуражите са не само адаптирани към хранителните нужди на рибата, но се вземат предвид и различните условия на отглеждане, за да предлагат най-добрите икономически резултати за нашите клиенти.
Подобно на други видове фуражи от Aller Aqua, фуражите на производителя са щателно тествани в многобройни изпитвания в Aller Aqua Research, партньорски институти и опитни стопанства и непрекъснато се оценяват и оптимизират, използвайки най-новите изследвания в рамките на храненето на риба и производството на фуражи.Резултатът е фуражи, оптимизирани за насърчаване на бърз растеж, както и за здравословна риба и по този начин възможно най-големият добив за нашите клиенти.

Съдържание на протеин:30%-мазнини: 7%

Предлага се в чували по 25 кг.

Цената е за 1 килограм.

Цената е за един чувал.

52,50 лв.
Базова цена:52,50 лв.
Доставка на продукти
Доставка на продукти

Доставката се извършва със спедиторскита фирма "Еконт Експрес" и е за сметка на получателя,  както и да се вземе от склада .Той се намира в София кв.Илиенци ул.Балчо Нейков 1 склад 10.

Подобни продукти